¡Tierra! Selection

Intenzivan i voćni okus s daškom mliječne čokolade.

  • VRHUNSKA MJEŠAVINA
Savršena ravnoteža arome i okusa
Stručan odabir i kombinacija najboljih izvora stvaraju jedinstvenu mješavinu, koja stapa slatke note s nježnim aromama cvijeća i svježeg voća uz dašak čokolade. To stvara savršenu ravnotežu aroma i okusa. Tehnika prženja stručno je prilagođena tako da naglasi aromatske karakteristike mješavine, a kontrole kvalitete jamče vrhunsku kvalitetu 365 dana u godini.
Četiri dobra razloga za odabir kave ¡TIERRA!
Održivost
Lavazza ¡TIERRA! rezultat je Lavazzine etičke predanosti održivosti, u suradnji s udrugom Rainforest Alliance, nevladinom organizacijom koja promiče prava i dobrobit radničkih zajednica, pružajući certifikate farmama koje moraju ispunjavati stroge društvene i ekološke standarde.
Kvaliteta
Odabirom kave Lavazza ¡TIERRA! imate jamstvo proizvoda najveće kvalitete zahvaljujući izvoru mješavine, njezinoj pripremi, pažljivoj potrazi za najboljim zrnima kave i savršeno uravnoteženom prženju zrna izvana i iznutra.
Raznolikost
Mješavine Lavazza ¡TIERRA! dostupne su kao Espresso i Filtar za zadovoljavanje svih ukusa u bilo koje doba dana, ali i u različitim veličinama, za prave poznavatelje kave.
Multietničnost
Projekt Lavazza ¡Tierra! surađivao je s nekoliko malih proizvođačkih zajednica u Etiopiji, Vijetnamu, Brazilu, Indiji, Peruu, Hondurasu i Kolumbiji.
Jedinstvena mješavina 100 % zrna Arabica
  • 100 % Arabica

    SASTAV

  • Settimo Torinese, Italija

    PRERADA

tierra-selection-banner-m
PROFIL I PRŽENJE
Posebno prilagođena tehnika prženja naglašava arome
Aromatske primjese
Cvijeće
Sušeno voće
Prženje Delikatnost
Brazil

Kava raste u višim visoravnima ovog područja (900 - 1300 m) gdje su zime suhe i hladne. Suši se na suncu na karakterističnim lokalnim „terasama”.

100 % iz održive poljoprivrede

¡Tierra! Izbor je kava s farmi koje imaju 100 %-tni certifikat organizacije Rainforest Alliance.