!Tierra! Brasile Espresso

Intenzivno s naznakama čokolade i sušenog voća.

  • VRHUNSKA MJEŠAVINA
Vrhunska mješavina,
uz profinjen okus
Vrhunska mješavina brazilske kave Arabica i „Conillon” - vrsta isprane kave Robusta - koja stvara espresso s intenzivnim profilom i profinjenim okusom. Ovu mješavinu odlikuju slatkaste naznake koje nepce obavijaju savršenom ravnotežom slatkoće, kakaa i lješnjaka. Mekano prženje nakon kojeg slijedi drevna metoda prženja „u bubnju” jamče savršeni espresso.
Četiri dobra razloga za odabir kave ¡TIERRA!
Održivost
Lavazza ¡TIERRA! rezultat je Lavazzine etičke predanosti održivosti, u suradnji s udrugom Rainforest Alliance, nevladinom organizacijom koja promiče prava i dobrobit radničkih zajednica, pružajući certifikate farmama koje moraju ispunjavati stroge društvene i ekološke standarde.
Kvaliteta
Odabirom kave Lavazza ¡TIERRA! imate jamstvo proizvoda najveće kvalitete zahvaljujući izvoru mješavine, njezinoj pripremi, pažljivoj potrazi za najboljim zrnima kave i savršeno uravnoteženom prženju zrna izvana i iznutra.
Raznolikost
Mješavine Lavazza ¡TIERRA! dostupne su kao Espresso i Filtar za zadovoljavanje svih ukusa u bilo koje doba dana, ali i u različitim veličinama, za prave poznavatelje kave.
Multietničnost
Projekt Lavazza ¡Tierra! surađivao je s nekoliko malih proizvođačkih zajednica u Etiopiji, Vijetnamu, Brazilu, Indiji, Peruu, Hondurasu i Kolumbiji.
Iz spoja brazilskih kava Arabica i Conillon.
  • Arabica i Robusta

    SASTAV

  • Settimo Torinese, Italija

    PRERADA

tierra-brasile-100-banner-m
PROFIL I PRŽENJE
Delikatno prženje ili srednja boja
Aromatske primjese
Tamna čokolada
Sušeno voće
Prženje Delikatnost
Brazil

Kava Conillon proizvodi se na obronku južno od pokrajine Espirito Santo, na nadmorskoj visini od 200 do 600 metara, koju odlikuje topla i vlažna klima. Zrna se suše neizravnim zagrijavanjem.

100 % iz održive poljoprivrede

¡Tierra! Izbor je kava s farmi koje imaju 100 %-tni certifikat organizacije Rainforest Alliance.